Koopjes | Hier vind u als voor uw tuin.

Koopjes | Hier vind u als voor uw tuin.

Fonteyn | Infraroodcabine Ivar 1 | FS

Fonteyn | Infraroodc ...

€ 1.649,00

Allegro voetenbank aluminium hocker grijs 63x55x45 cm

Allegro voetenbank a ...

€ 239,00

Prato Brick voetenbank wicker hocker antraciet 50x54x37 cm

Prato Brick voetenba ...

€ 229,00

Prato Forte voetenbank wicker hocker antraciet 50x54x37 cm

Prato Forte voetenba ...

€ 229,00

Soho Forte voetenbank wicker hocker antraciet 52x50x42 cm

Soho Forte voetenban ...

€ 189,95

Soho Forte lounge voetenbank wicker hocker antraciet 72x55x40 cm

Soho Forte lounge vo ...

€ 259,00

Ligbed Ohio Negro

Ligbed Ohio Negro

€ 499,00

Ligbed Prato Forte

Ligbed Prato Forte

€ 849,00

Ligbed Soho Forte

Ligbed Soho Forte

€ 849,00

Deckchair teak verstelbaar

Deckchair teak verst ...

€ 285,00

SenS-line teak houten tuintafel Oskar 240 cm

SenS-line teak houte ...

€ 1.649,00

York 2-persoons tuinbank

York 2-persoons tuin ...

€ 82,95

Stokparasol Ibiza grijs 300 cm

Stokparasol Ibiza gr ...

€ 123,00

Pandora loungeset Straw

Pandora loungeset St ...

€ 1.499,00

Tuintafel hout inklapbaar Bad Tolz - groen frame 70 cm

Tuintafel hout inkla ...

€ 229,00

Picknicktafel Family aluminium zand

Picknicktafel Family ...

€ 1.099,00

Welkom bij Tuinwinkel Koopjes

Artikelen voor in je tuin

Je kunt een tuin eenvoudig houden met een aantal accessoires, maar als je een tuinliefhebber bent en graag ook veel spullen in je tuin hebt staan dan is er veel mogelijk. Vrijwel alles wat je in je tuin nodig zou kunnen hebben kun je via onze website kopen. Wij hebben een verzameling van meer dan 1000 artikelen. Deze kun je eenvoudig op onze website met elkaar vergelijken en mocht je een leuk artikel tegenkomen, dan kun je deze vanzelfsprekend direct bestellen.

Aanbod

Vrijwel alles, op de planten en bloemen na, wat je in de tuin aantreft kun je via onze site bestellen. Overigens kun je via onze site welk kunstgras bestellen. Verder kun je denken aan hangmatten, toebehoren voor een moestuin, parasols, paviljoenen,een verwarmer voor op het terras, decoratie voor in de tuin, afscheidingen voor de tuin, gereedschap om de tuin te kunnen onderhouden, tuinhuisjes, meubilair, vijvers en kleine en iets grotere zwembaden.


Je kunt bij iedere categorie zelfs selecteren op prijs, merk en alfabetische volgorde. Je kunt ook de zoekfunctie op onze website gebruiken om zo sneller een artikel te kunnen vinden. Dat is ook wel zo handig, want het is misschien niet eenvoudig om snel tussen de 4000 verschillende artikelen een geschikt artikel te vinden. De zoekfunctie op onze website kan dan uitkomst bieden en je snel op weg helpen.

(Huis)dieren

Ook voor het kopen van dierenartikelen ben je bij onze website aan het juiste adres. Wij hebben diverse artikelen voor honden en katten. Voor zowel honden en katten kun je van alles vinden. Van een reismand tot een halsband en van een hondenjas tot allerlei speeltjes. Er is echt alles verkrijgbaar en dat maakt het natuurlijk ook interessant om eens tussen al deze artikelen te kijken. Je zult opmerken dat het ook redelijk scherp geprijsd is. Dat is ook een van de voordelen van het bestellen van producten via onze website. Je bent vrijwel altijd lekker voordelig uit.

Niet alle dieren zijn natuurlijk even vriendelijk en als het om insecten gaat hebben we diverse artikelen waarmee je de insecten kunt bestrijden of kunt proberen om ze uit je tuin of huis te houden. Dat is natuurlijk al lastig genoeg, maar door bijvoorbeeld een wespenval aan te schaffen kun je al veel wespen uit je buurt houden. Indien je een liefhebber bent van vogels kun je in de winter vogelvoer kopen of een vogelhuisje voor de lente. Als het om dier gerelateerde producten gaat zijn dit natuurlijk slechts een aantal voorbeelden, want wij hebben nog tientallen andere dier gerelateerde artikelen die je via onze website kunt bestellen. Kijk eens rond en je zult honderden artikelen vinden.

Product bestellen

Door naar één van de categorieën te gaan kun je een product vinden en desgewenst een bestelling plaatsen. Je wordt dan automatisch doorgestuurd naar de betreffende webshop. Hier kun je het product definitief bestellen. Vervolgens kun je afrekenen en na het afrekenen krijg je per mail een bevestiging toegestuurd. Binnen een aantal dagen heb je vervolgens je bestelde product in huis.